top of page

Att anlita bröllops-fotograf

Även om bröllop är långt ifrån vardag så behöver det inte vara så märkvärdigt att boka sin bröllopsfotograf. Kan börja med en lätt sondering per mejl eller telefon.

 

Jag är mån om att på bästa sätt fånga upp era önskemål och behov kring fotograferingen och bilderna. Därför ingår planeringsmöte där vi mer i detalj kan resonera kring vad ni tänker er och vad som är möjligt och rimligt. Här ser jag till det långa tidsperspektivet - det är viktigt att ni är nöjda långt efter att den stora dagen är över och bilderna levererats.

När vi kommit fram till ett upplägg ni är nöjda med så skriver vi avtal. Betalar gör ni med en tredjedel närmast efter vi skrivit avtal - det förseglar bokningen så ingen annan kan ta er tid. Resten betalar ni när ni sett bilderna, så ni vet vad ni betalar för.

Som rutinerad bröllopsfotograf har jag förmodligen redan fotograferat på platsen för porträtten, ceremonin eller festen och kan många gånger ge tips om vackra porträttmiljöer och råd kring planeringen, om ni är intresserade av det. Erfarenheten gör också att jag kan vara ett närvarande stöd genom dagens pirrigaste timmar. Eller en diskret fluga på väggen, om ni hellre vill det.

bottom of page